1001locaties.nl - Vraag & Antwoord

Wat krijg ik bij een profiel?

Hoe maak ik een bedrijfsvermelding aan?

Ik kan mijn foto's niet uploaden?

Na mijn rankboost zie ik geen verschil in mijn positie in de zoekresultaten?

Ik wil meer informatie bij mijn profiel plaatsen dan nu mogelijk is, en nu?

Hoe wijzig ik mijn bedrijfsvermelding?

Ik heb mijn gegevens opgeslagen, waarom ben ben ik niet zichtbaar op de site?

Ik heb een gesponsorde positie afgenomen maar sta niet helemaal bovenaan?

Ik heb een probleem wat er niet tussen staat

Wat krijg ik bij een profiel?
U krijgt onder andere: de mogelijkheid tot het plaatsen van foto's, video's, een omschrijving van uw bedrijf, prijsindicaties, contactgegevens, openingstijden, social media, uw diensten en meer...eigenlijk alles wat u maar over uw bedrijf kwijt zou willen.
Hier aanmelden

U kunt later desgewenst upgraden naar een breder abonnement waarmee u prominenter in de zoekresultaten zult terugkomen. Dit is niet verplicht. 1001locaties.nl zal ook nooit zonder uw expliciete toestemming vooraf kosten innen. Naast de standaard abonnementen kunt u ook kiezen voor extra promotie van uw profiel, bijvoorbeeld een vermelding op onze veelbezochte homepage, of de mogelijkheid altijd bovenin onze zoekresultaten te staan om zo uw vindbaarheid en dus boekingskans te verhogen.
Lees hier meer over de advertentiemogelijkhedenHoe maak ik een bedrijfsvermelding aan?
Ga naar de aanmeldpagina. Na registratie komt u op uw account pagina uit. Onderaan deze pagina kunt u een keuze maken voor het type bedrijfsprofiel wat u wenst aan te maken. Zie onderstaande afbeelding voor de stappen:

1. maak een keuze voor het type vermelding wat u wenst aan te maken en klik 'Ga naar mijn zakelijk account'
2. vul uw bedrijfsgegevens in (minimaal bedrijfsnaam)
3. hierna wordt u automatisch doorverwezen naar de profielbewerkingspagina. Vul die in, sla uw gegevens op en u bent klaar!

Ik kan mijn foto's niet uploaden?
Foto's dienen in formaat .jpg of .png te zijn en mogen ook niet groter zijn dan 5MB. Let op: bij het uploaden van een foto dient u even te wachten VOORDAT u op 'opslaan' klikt. U krijgt na een succesvolle upload direct een preview van de foto te zien.Na mijn rankboost zie ik geen verschil in mijn positie in de zoekresultaten?
Nadat u een rankboost van ons heeft ontvangen wordt uw vermelding belangrijker in onze zoekresultaten. Het kan echter zijn dat de vermeldingen boven jou een hogere rankboost hebben of dat zij een gesponsorde link hebben afgenomen. In dat geval stijgt u niet, maar wordt uw huidige positie in de zoekresultaten wel enorm verstevigd. Verwijder de links op uw site naar ons NIET, want dan wordt uw rankboost ook verwijderd en zakt u weer in de resultaten.
Overigens: vermeldingen met een gesponsorde link krijgen altijd een hogere positie in de resultaten.Ik wil meer informatie bij mijn profiel plaats dan nu mogelijk is, en nu?
Wij horen het graag als u feedback heeft over onze beheersinterface. Suggesties, problemen (ook complimenten) kunt u hier naar ons sturen.
We gaan dan kijken of het mogelijk is onze diensten verder te optimaliseren aan de hand van uw suggesties.Hoe wijzig ik mijn bedrijfsvermelding?
Uw bedrijfsvermelding wijzigen is eenvoudig,
1. Nadat u inlogt en onder 'Mijn profiel' zit, klikt u links op de knop 'Mijn bedrijf'
2. Klik vervolgens aan de rechterzijde bij het profiel wat u wilt wijzigen op 'Bewerken'
Zie ook onderstaande afbeelding voor de stappen:

Wat is een gesponsorde link?
Met een gesponsorde link krijgt u een duidelijk groen kader om uw vermelding in de zoekresultaten en wordt u ALTIJD boven de regulieren zoekresultaten geplaatst (ongeveer zoals Google dit doet). Hierdoor bent u eerder in beeld bij onze bezoekers en vergroot u dus uw zichtbaarheid en boekingskans!Ik heb mijn gegevens opgeslagen, waarom ben ben ik niet zichtbaar op de site?
Uw profiel dient eerst goedgekeurd te worden voordat uw gegevens zichtbaar zijn. Dit gebeurt binnen 24 uur.
Als uw profiel is goedgekeurd kan het tot 1 dag duren voordat uw gegevens ook zichtbaar zijn op de site. Dit is omdat onze index iedere nacht wordt bijgewerkt. Wij passen deze techniek toe omdat wij zo verzekeren dat pagina's snel worden geladen voor onze bezoekers.
Bestaand 1001locaties.nl lid?

Log in met je account

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.
Nieuw bij 1001locaties.nl?
Nog geen account? Registreren
Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie.