tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load euro persons phone online info home pictures2

Workshop locatie - Fort Maarsseveen

Wat ga je doen?

Fort Maarsseveen is een culturele en kunstzinnige broed- en ontmoetingsplaats. Een bijzondere plek waar muziek, theater en kunst samenvloeien met goed gezelschap en lekker eten. Met speciale aandacht voor natuur en duurzaamheid. Soms bruisend van de activiteiten, soms lekker rustig.

Een plek waar je binnen of ergens op het terrein heerlijk kunt lunchen, borrelen of dineren. Onze kok Jeroen van Pop up Paella heeft een Spaanse tik en maakt daarom graag (de lekkerste) paella of tapas. Maar uiteraard behoort ook een bbq, broodjes of erwtensoep gewoon tot de mogelijkheden.

Een plek bij uitstek geschikt voor een vergadering of training die om een inspirerende en bijzondere locatie vraagt. Anders dan anders. Historisch erfgoed, stoer, industrieel, ruig, rauw én sfeervol ingericht. We hebben binnen drie ruimtes van elk 7 x 5 meter. Daarnaast is er een gezellig café, terras en terrein ter beschikking voor pauzes en/ of “break-outs”.

Bereikbaarheid

Het fort is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Parkeren is mogelijk aan de achterzijde op een speciaal daarvoor gereserveerd terrein. Vanaf dit parkeerterrein kun je met een trekpontje de fortgracht oversteken naar het terrein. Voor navigatie gebruik je het adres:
Maarsseveensevaart 11, Maarssen.

Als het parkeerterrein vol is, bestaat er de mogelijkheid om te parkeren bij Paviljoen de Wilgenplas.

Informatie aanvragen

Details van de locatie

€ 245,- per ruimte (excl. BTW)
4 tot 25 personen
Herenweg 3
3602 AM Maarssen
Goed om te weten:
  • Locatie inclusief horecafaciliteiten
  • Vergaderen mogelijk
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01