tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load euro persons phone online info home pictures2

Workshop ruimte - De Binckhorst

Locatie informatie

Ontdek de perfecte setting voor jouw workshop in de Huiskamer Van De Binckhorst!

Midden in het hart van het toekomstige Manhattan van Den Haag, op het getransformeerde KPN-terrein, vind je Vivre - een unieke locatie waar stijl en gastvrijheid samenkomen.

Onze sfeervolle wijnbar biedt de ideale ambiance voor jouw workshop, met een warm huiskamergevoel en een stijlvolle inrichting die de creatieve energie stimuleert. Ontdek een uniek assortiment van eigen import wijnen terwijl je geniet van ongekende gastvrijheid.

Of je nu een zakelijke bijeenkomst, teambuilding of creatieve workshop plant, de Huiskamer Van De Binckhorst biedt de perfecte ruimte. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je evenement met private tastings, waar je enkele van de meest verfijnde wijnen kunt proeven.

Maak van jouw workshop een onvergetelijke ervaring en reserveer vandaag nog de Huiskamer Van De Binckhorst. Ontdek de inspiratie die deze bijzondere locatie te bieden heeft!

Bereikbaarheid

Q-Park Maanweg biedt uitstekende parkeermogelijkheden, 24 uur per dag geopend en slechts op 5 minuten loopafstand. Gunstig gelegen op slechts 2 minuten van afslag 4 Voorburg aan de A12 snelweg richting Utrechtsebaan.

Voor reizigers met het openbaar vervoer is het station Voorburg op slechts 10 minuten loopafstand bereikbaar.

Informatie aanvragen

Details van de locatie

Vanaf € 350,- per ruimte (excl. BTW)
Vereiste horeca afname
8 tot 35 personen
Maanplein 89b
2516 CK Den Haag
Goed om te weten:
  • Locatie inclusief horecafaciliteiten
  • Vergaderen mogelijk
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01