tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load euro persons phone online info home pictures2

Feest locatie - Landgoed Welderen

Locatie informatie

Welkom in bij Landgoed Welderen, waar feestelijke momenten tot leven komen! Met drie prachtige zalen bieden we de perfecte setting voor jouw speciale gelegenheden, of het nu gaat om een intieme verjaardag, een gezellig bedrijfsfeest of een hartverwarmend familiediner.

Of je nu een kleine groep van 25 gasten hebt, een middelgrote bijeenkomst van 60 vrienden, of een groot feest voor 150 feestvierders, onze ruimtes zijn ontworpen om een unieke feestervaring te creëren.

Met de juiste faciliteiten en een gastvrije service staan we klaar om jouw feestavond onvergetelijk te maken. Laat je verrassen door de mogelijkheden en de sfeer van onze zalen, en geniet van een bijzondere ervaring op Landgoed Welderen!

Voel je vrij om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Een leuke golfclinic op onze prachtige golfbanen behoort ook tot de mogelijkheden. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie feest.

Bereikbaarheid

De golfbaan van Landgoed Welderen, gelegen in Elst, bevindt zich te midden van het schilderachtige landschap van de Betuwe, tussen Arnhem en Nijmegen. Ondanks de nabijheid van de snelweg en de drukte van de stad, merk je daar op het landgoed zelf niets van. Het is gemakkelijk en snel bereikbaar en beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

Informatie aanvragen

Details van de locatie

Op aanvraag
1 tot 150 personen
Grote Molenstraat 173
6661 NH Elst
Goed om te weten:
  • Locatie inclusief horecafaciliteiten
  • Vergaderen mogelijk
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01