tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load euro persons phone online info home pictures2

Feestlocatie - Landhuis de Oliphant

Locatie informatie

Landhuis de Oliphant is een monumentaal pand dat in 1591 is gebouwd in de nieuw bedijkte polder bij de nieuwe Sluis op het eiland Voorne. In 1975 werd het monument in zijn geheel verplaatst naar Charlois op Ijsselmonde. De Oliphant is zodoende een van de weinige nog bestaande kasteelachtige hofsteden uit de 16e eeuw.
Landhuis de Oliphant grenst aan het zuider-park in Rotterdam. Op onze evenementen locatie worden regelmatig bruiloften, bedrijfsfeesten, kerstborrels, vergaderingen en vele andere evenementen georganiseerd.

Ervaar de tijdloze allure van Landhuis de Oliphant, waar monumentale pracht en moderne gastvrijheid samenkomen voor onvergetelijke evenementen en feesten in het hart van Rotterdam.

Landhuis de Oliphant heeft 5 zalen en een buiten terras bij mooi weer. In onze 2 grote zalen kan tot 60 personen gedineerd worden en tot 80 personen borrelen. Verder beschikken we over een grote mooie Franse tuin waar diverse buiten activiteiten gedaan kunnen worden. En als extra hebben we nog een gezellige zolder waar men kan borrelen en lunchen.

Onze zalen zijn afgesloten dus u kunt de zaal exclusief bij ons afhuren. Zo kunt u met uw groep ongestoord uw activiteit beleven. Landhuis de Oliphant heeft ook alles in huis om u en uw groep te voorzien van een culinaire voorziening. Er is keuze van een lunch, een 3 gangen diner en een buffet. Dit in combinatie met een activiteit naar keuze beleeft u bij ons een fantastisch groepsuitje op 1 vaste locatie. Onze arrangementen kunnen nog worden uitgebreid tegen meerprijs naar bijvoorbeeld een borrel of een vergadering vooraf.

Bereikbaarheid

Landhuis de Oliphant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met eigen vervoer zijn we goed bereikbaar. Er zijn 10 parkeerplaatsen naast het Landhuis, deze zijn openbaar en gratis. Op 1 minuut lopen is er nog een groot parkeerterrein, deze is wel tegen betaling.

Informatie aanvragen

Details van de locatie

Op aanvraag
Vanaf 30 personen
Kromme zandweg 90
3084 ND Rotterdam
Goed om te weten:
  • Locatie inclusief horecafaciliteiten
  • Vergaderen mogelijk
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01