tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load euro persons phone online info home pictures2

Quiz en spel locatie - Landgoed Welderen

Locatie informatie

Ontdek de veelzijdigheid van Landgoed Welderen! Met drie prachtige zalen bieden wij de perfecte locatie voor het organiseren van quizzen. Of je nu een intieme groep van 25 personen hebt, een middelgrote bijeenkomst van 60 personen, of een grootschalig evenement voor 150 personen, onze ruimtes zijn ideaal voor het creëren van een unieke quizervaring. Met professionele faciliteiten en een gastvrije service staan wij klaar om jouw quizavond tot een onvergetelijk succes te maken. Kom langs en ontdek hoe onze zalen jouw quiz evenement kunnen transformeren tot een memorabele ervaring op Landgoed Welderen! En wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een leuke golfclinic? Je kunt dus een mooie combinatie maken van golfen en quizzen. Vraag bij je aanvraag naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

De golfbaan van Landgoed Welderen, gelegen in Elst, bevindt zich te midden van het schilderachtige landschap van de Betuwe, tussen Arnhem en Nijmegen. Ondanks de nabijheid van de snelweg en de drukte van de stad, merk je daar op het landgoed zelf niets van. Het is gemakkelijk en snel bereikbaar en beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

Informatie aanvragen

Details van de locatie

Op aanvraag
1 tot 150 personen
Grote Molenstraat 173
6661 NH Elst
Goed om te weten:
  • Locatie inclusief horecafaciliteiten
  • Vergaderen mogelijk
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01