starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Locaties huren

Prijs
Kwaliteit
Service
Gemiddeld
8,5
Uit 17 beoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Service

Zeer tevreden

Zeer tevreden over deze locatie. Komen er geregeld, zowel voor feestjes als voor het strand/restaurant.

woensdag, 24 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Toplocatie

Ik ben enorm te spreken over de locatie van Beachclub. De uitstraling, omgeving en de service van het personeel zijn zeker aan te raden.

dinsdag, 23 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Top

Fantastische locatie en goede service van A - Z

maandag, 22 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Hele prettige locatie

Fijne sfeer, juiste prijs-kwaliteit verhouding.

maandag, 22 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Prachtige dag

Onze trouwdag hier mogen vieren. Een prachtige dag gehad waarbij alles tot in de puntjes was verzorgd!

woensdag, 17 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Borrel

Uitstekende verzorging, mooie lokatie, correcte afspraken.
Complimenten (ook van de gasten) voor de hapjes.
Alles top geregeld en verzorgd!!

maandag, 15 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Top locatie

Zaal heeft prima,modern, maar wel klein uiterlijk, goed te gebruiken voor een vergadering/meeting etc.
presenteer-scherm aanwezig.

Personeel kan versnaperingen regelen.

maandag, 15 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Perfect eten :-)

10 juni vierden we onze bruiloft. Het diner en de feestavond werd door Gasterij Vergeer verzorgd. Het eten was perfect, precies zoals we wilden. Enkel de timing van de gangen had iets beter gekund. Het eten was echter heerlijk en ook de bruidsijstaart was van goede kwaliteit. De feestavond was één groot, gezellig feest met een attente bediening tot in de late uurtjes! Als we nog eens een feest willen houden, denken we zeker aan Gasterij Vergeer. Aan te bevelen!

maandag, 15 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Mooi feest op een mooie zonnige dag

Geweldige mensen om mee samen te werken!
Professionele en duidelijke communicatie. Komen afspraken na en zijn goed bereikbaar

maandag, 15 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

In de watten gelegd

Kapitein en bemanning hebben ons in de watten gelegd. Het was super verzorgd en heel gezellig!

maandag, 15 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Zoveel mogelijkheden

Zelfs een Ibiza beach markt wordt er georganiseerd. Het was een wisselvallige dag, toch was er redelijk wat opkomst. Vooral jeugd kan zich hier goed amuseren, de vele ligzzetels zijn dan voor de minder sportievelingen.

maandag, 15 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Mooie locatie

Superleuke locatie, zowel voor een feest als een strandbezoek! Heerlijke loungebedden, je bent net op vakantie ;)

dinsdag, 9 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Gastvrij

Kei goeie tent

maandag, 8 januari 2018
Prijs
Kwaliteit
Service

Sfeervol

Super goede service, kwaliteit en prijs heeft een goede verhouding. Sfeervol en gezellig!

dinsdag, 12 december 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Top locatie

Zomerse ambiance, zeer geschikt voor lekker drankje in de weekenden aan het water maar we hebben hier ook al paar keer feest gehad en gegeven - in alle gevallen altijd goed verzorgd en eigenlijk alles in overleg mogelijk

maandag, 9 oktober 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Prima locatie!

Gezellige zaak op een mooie locatie aan het water!

maandag, 4 september 2017
Prijs
Kwaliteit
Service

Toplocatie!!

Prachtige, hippe en moderne locatie voor bruiloften en feesten! Er wordt tijdens gesprekken erg goed geluisterd en met je meegedacht! Wij hebben hele goede ervaringen met deze te gekke Beachclub. Mooie omgeving om je feest te geven of om gewoon een hapje te eten, want dat kan ook!

maandag, 6 februari 2017

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01